Als je aanstootgevende inhoud of spam op Instagram wilt rapporteren, kun je het beste op de link Rapporteren naast de inhoud zelf klikken. Je kunt ook een bericht of profiel op Instagram rapporteren. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de manieren waarop je inhoud aan ons kunt rapporteren.
Meer informatie over misbruik rapporteren. Als iemand toegang krijgt tot je account of je je niet meer kunt aanmelden, ga je naar deze pagina via je computer of mobiele browser om je account te beveiligen.
Als je op Instagram een technisch probleem ondervindt, kun je dit hier rapporteren.
Houd er rekening mee dat je rapport anoniem is, behalve als je een schending van intellectuele-eigendomsrechten rapporteert. Het account dat je rapporteert, krijgt niet te zien wie het heeft gerapporteerd.
Nederlands
Meta © 2024